Rolsteiger gekocht bij een betrouwbaar bedrijf

Rolsteiger

Wat zijn wij blij met onze onlangs aangeschafte rolsteiger. De werknemers van ons bedrijf moeten veel in de hoogte werken. Het is dan ook belangrijk dat zij deze werkzaamheden veilig kunnen laten doen. Onlangs heb ik onze steigers laten keuren door een keuringsdienst van het bedrijf: VDSTEENXXL. Dit bedrijf is een specialist op het gebied van steigers, trappen en ladders. De medewerkers van dit bedrijf hebben onze producten professioneel gecontroleerd. Uit deze keuring kwam, dat de producten niet meer voldeden aan de veiligheidscriteria. Daarom moesten wij kijken naar een nieuwe steiger. Deze zijn ook voor een goede prijs bij dit bedrijf aan te schaffen.

Rolsteiger

Rolsteiger van goede kwaliteit

Dit bedrijf heeft een fysieke winkel, dat gevestigd zit Valkenswaard. Daar kan je rustig rond lopen om de verschillende producten te bekijken. De medewerkers zijn erg vakkundig en kunnen jou voorzien van een goed advies, Ik heb dat in deze winkel ook zeker ervaren. De service is heel hoog en voor iedereen staat de koffie al klaar. Het assortiment is heel erg groot. Ik heb een aantal verschillende steigers bekeken. De Lockhard alulift rolsteiger vond ik een geschikt product voor mijn bedrijf. Het is makkelijk door één persoon in elkaar te zetten en de materialen zijn kwalitatief erg goed. Daarnaast is het een duurzaam product waar ik jaren lang plezier van zal hebben.

Rolsteiger

Zeer tevreden over de service

Doordat dit bedrijf beschikt over een eigen transportservice, konden zij de rolsteiger snel leveren. De producten zijn allemaal uit eigen voorraad leverbaar. Ook kan jij bij dit bedrijf online in de webshop bestellen op de website van deze onderneming. Dit is erg handig wanneer jij niet in de gelegenheid bent om de winkel te bezoeken. Neem maar eens een kijkje op de website om het assortiment te bekijken. Ook kan jij natuurlijk telefonisch contact opnemen met dit bedrijf.