De leukste najaar design ideeën voor kartonnen bekers

Cappucino beker

Nederlanders drinken overal koffie: thuis, onderweg, op het werk, bij familie en vrienden. Het bedrukken van kartonnen (koffie)bekers is dan ook een uitstekende manier om je onderneming te promoten. Ideaal voor klanten en zakenrelaties die op kantoor langskomen, maar ook voor seminars, beurzen en andere zakelijke evenementen. Je kunt het natuurlijk eenvoudig houden en simpelweg je logo op kartonnen bekers laten drukken. Maar nog leuker is als je een seizoensgebonden ontwerp hebt. Laat je inspireren door de leukste najaar design ideeën voor kartonnen bekers!

Herfst

Wil je kartonnen bekers bedrukken met een herfstthema? Dan kun je je bedrijfslogo als basis nemen en dit aanvullen met grafische elementen van herfstblaadjes, eikeltjes, paddenstoelen en eekhoorntjes. Een herfstthema vraagt om kleuren zoals rood, oranje en bruin. Kartonnen bekers met een herfstthema is promotiemateriaal waar iedereen warm van wordt!

Kartonnen beker

Halloween

Halloween wordt in Nederland steeds populairder. En als deze feestdag bij jou op kantoor ook gevierd wordt, dan zijn kartonnen bekers met een Halloween thema zeker een aanrader! Ook hierbij kun je je bedrijfslogo als basis gebruiken. Dit kun je vervolgens aanvullen met design elementen zoals pompoenen, zwarte katten, spoken en vleermuizen. Als je zwart en oranje als hoofdkleuren gebruikt zit je sowieso goed!

Inspirerende teksten

Je kunt je kartonnen bekers ook laten bedrukken met inspirerende teksten of quotes! Wat er moet staan is natuurlijk afhankelijk van het soort bedrijf dat je hebt. Je zou je werknemers ook suggesties kunnen laten doen, en dan de beste tekst uitkiezen om te laten drukken. Wil je iets origineels? Dan zou je ook kunnen overwegen om de tekst (ook) aan de binnenzijde van de beker te laten drukken.

Budgetcup

Tot slot

Wil je kartonnen bekers laten bedrukken, zorg dan dat het design past bij wat je met je onderneming wil uitstralen. Kartonnen bekers bieden volop ruimte voor creativiteit, maar het design moet wel gepast zijn voor jouw sector en doelgroep.