Zou co-packing ook interessant zijn voor u?

Ik was laatst op zoek naar een leuk bijbaantje en ik kwam op de site flexwerf.nl de vacature voor co-packing tegen. Co-packing betekent eigenlijk dat het bedrijf mensen inhuurt om bijvoorbeeld kerstpakketten of andere pakketten in te pakken omdat de andere medewerkers hier gewoonweg geen tijd voor hebben. Deze site zorgt ervoor dat zij mensen zoeken en vinden die dit co-packing voor dat desbetreffende bedrijf willen gaan doen. Zij hebben een oproepsysteem van honderden scholieren die het leuk vinden om dit werk te doen. U kunt direct contact opnemen als u ook iemand zoekt voor co-packing zodat er zo snel mogelijk een van deze scholieren bij u op de stoep staat om u te helpen hierbij. U kunt meer lezen over het bedrijf, hun vacatures en hoe contact met ze op te nemen door naar de site te gaan. U kunt ze gewoon bellen en mailen voor meer informatie over wat zij allemaal doen en wat hun werkwijze hierbij is.

Wilt u ook meer weten over co-packing?

En hoe het allemaal in zijn werk gaat? Ik was wel blij dat ik deze vacature tegenkwam want ik heb met veel plezier het werk gedaan bij een heel leuk bedrijf waar ik dit jaar waarschijnlijk weer terug mag komen wanneer ze weer mensen nodig hebben voor dit werk. Er werken super aardige mensen voor dit bedrijf en ze helpen u echt stap voor stap totdat u bij de opdrachtgever op de vloer bent. Super leuk!

Wilt u ook meer informatie over co-packing?

Neem dan eens een kijkje op de site, want:

  • Ze bieden leuke vacatures voor o.a. studenten
  • Ze kunnen u snel helpen bij spoedopdrachten
  • U kunt mailen of bellen voor meer informatie en vragen

Gewoon heel leuk om te doen dit co-packing en ik hoop dat ik het dit jaar weer mag gaan doen bij hetzelfde bedrijf. Gewoon doen is echt leuk!