Weet waar je aan toe bent met een lening

Rente.nl

Je kunt er soms niet omheen om een uitgave te doen waarvoor je eigenlijk niet het geld hebt. Je oude auto geeft meer ellende dan rijplezier, de koelkast is ermee gestopt of de wasmachine doet het niet meer. Je moet wel een nieuwe kopen want je kunt niet zonder, gelukkig is er Rente.nl die verschillende mogelijkheden biedt om je uit de brand te helpen. Op een verantwoorde en veilige manier kun je een bedrag lenen zodat je snel weer verder kunt met je werkzaamheden.

Rente.nl

De hoogte van je lening

Het spreekt voor zich dat je bij Rente.nl niet zomaar ieder bedrag kunt lenen, er zijn wel regels aan verbonden zodat je niet in de problemen komt om aan de aflossing te kunnen voldoen. Er wordt gekeken naar je inkomsten en je vaste lasten, heb je een hoog salaris en weinig vaste lasten dan kun je veel lenen. Heb je een minder inkomen, en zijn je vaste lasten hoger dan is het leenbedrag een stuk lager. Je wordt altijd beschermd zodat je normaal je maandtermijn eenvoudig kunt blijven betalen.

Rente.nl

De looptijd van je lening

Bij Rente.nl kun je in principe binnen de regels zelf bepalen hoelang je erover wilt doen om de lening af te betalen. Belangrijk is hoeveel je kunt missen iedere maand om je lening af te lossen, hoe eerder de lening afbetaald is hoe beter het is natuurlijk. Hoe langer je erover doet om de lening af te lossen, hoe meer je uiteindelijk betaalt in totaal.