Wat drankpakketten allemaal kunnen bevatten

Drankpakketten

Wist je dat het geen enkel probleem is om een kerstpakket cadeau te doen met dranken erin? Bij dranken denken we al snel aan alcohol maar dat hoeft het natuurlijk helemaal niet te zijn. Drankpakketten kunnen net zo goed iets anders bevatten. Een aantal leuke invullingen van een drankpakket zijn:

  • koffie
  • thee
  • champagne
  • wijn
  • speciaalbier
  • speciale frisdranken
Groot aanbod

Speciale frisdranken uit het buitenland

Het is altijd leuk om in het buitenland eten of drinken uit te kiezen. Het smaakt daar immers allemaal net iets anders en die ontdekkingsreis naar nieuwe producten is altijd leuk. Maar wat moet je nu precies kiezen? En hoe kom je eraan in Nederland? Dat is een mysterie wanneer je zo’n drankpakket ontvangt met allerlei bijzondere frisdranken uit het buitenland. Voor wie geen alcohol drinkt is dit het ultieme kerstpakket. Want een drankpakket geef je natuurlijk doorgaans rondom de feestdagen.

Champagne voor de jaarwisseling

Drankpakketten die je cadeau doet rondom kerst zijn altijd goed als er een fles champagne in zit. Dit heeft ermee te maken dat de meeste mensen wel een glas champagne drinken rondom de jaarwisseling. Doen ze dat niet, dan kunnen ze de fles altijd nog meenemen als ze naar een feestje gaan of iets dergelijks. Dan kunnen ze het cadeau doen aan de gastheer of gastvrouw. 

Voor iedereen

Koffie of thee

Werk je in de horeca en wil je jouw personeel verrassen? Dan is een pakket met koffie of thee misschien wel gaaf om te kiezen. Je kunt bijvoorbeeld lekkere en bijzondere koffiebonen in zo’n pakket stoppen. Of kies juist voor thee uit een ver land waarvan de smaak helemaal uniek is. De ontvanger zal versteld staan.