Waarom overgaan op smart lockers?

locker 1

Twijfel je of je over moet gaan op smart lockers? Lees dan vooral verder. Mensen vragen zich regelmatig af of nieuwe dingen ook wel echt beter zijn. Sommige “ouderwetse” dingen werken goed en daar hoeft niets aan worden veranderd. Toch zijn smart lockers de moeite wel waard. Ze zijn op allerlei plekken heel handig, zoals sportverenigingen, musea, spa’s, scholen en zwembaden. Daarom zie je ze ook steeds meer. Er zijn meerdere redenen om smart lockers aan te schaffen: ze zijn makkelijk om te gebruiken en

Makkelijk te gebruiken

Smart lockers zijn erg makkelijk. Je kiest een kluisje en je voert een zelfgekozen pincode in. Dan doe je de kluis dicht en zit het kluisje op slot. Als je hem weer open wilt doen, voer je je code weer in en dan gaat de locker weer open. Zelfs kinderen kunnen het! Je hebt geen gedoe met sleuteltjes en als je zeker weet dat je je waardevolle spullen ergens moet opbergen, kan je bij sommige smart lockers zelfs een kluis reserveren. Hierdoor heb je gegarandeerd een veilige plek voor je waardevolle spullen. Je hoeft deze niet overal mee naartoe te slepen en riskeert ook niet dat je spullen kwijt raken of worden gestolen.

Bespaart geld en tijd

Smart lockers aanschaffen kost geld, maar op de lange termijn haal je dit er wel uit. Deze kluisjes zijn makkelijk voor gebruikers, maar ook voor beheerders. Je hoeft geen personeel in te huren om de kluisjes te overzien, want alles gaat automatisch. Hierdoor scheelt een slim kluisje ook een hoop tijd. Met duidelijke instructies op bijvoorbeeld een poster bij de kluisjes kan iedereen makkelijk gebruik maken van de lockers. Ook voor reserveringen is geen personeel nodig, want dit kan allemaal digitaal via de lockers. Hiervoor kan je online op je telefoon een kluisje uitkiezen en reserveren voor een bepaald tijdslot. Als beheerder kan je zelfs een tijd instellen dat alle kluisjes automatisch open gaan.