Waarom kiezen voor WordPress

mijnhost

Wat is het verschil tussen een blog en een website? Een blog is eigenlijk ook een website, maar waarin je een artikel of nieuwsbericht post die beide op WordPress gemaakt kunnen worden.

Het kiezen van een domeinnaam 

Bezoekers kunnen een website of blog benaderen via de domeinnaam. Deze naam kan je kiezen en het is erg belangrijk om hier goed over  na te denken. Deze domeinnaam is namelijk niet gemakkelijk om te wijzigen. Wanneer je blog of website Nederlandstalig wordt er in het algemeen gekozen voor .nl domeinnaam. 

De webhosting van een website 

Met het kiezen een domeinnaam red je het niet. Je zult ook een webhosting nodig hebben. Door middel van deze hosting is jouw blog of website bereikbaar op het internet. WordPress hosting Nederland is een zeer goede hosting om voor te kiezen. Het kiezen voor deze hosting heeft namelijk een aantal voordelen. Deze hosting is geoptimaliseerd door WordPress en bevindt zich ergens in Nederland. 

wordpress-hosting

Gemakkelijk en snel jouw eigen website creëren 

WordPress is zeer gebruiksvriendelijk en iedereen kan hier op een gratis manier zijn eigen website ontwerpen. De mensheid is steeds vaker en meer online en het hebben van een goede website is voor jouw bedrijf daarom ook van essentieel belang.