Nieuw huis kopen

Een nieuw huis kopen is tegenwoordig best nog lastig. Vooral voor jonge mensen die hun eerste huis zoeken is het vaak niet te doen. De prijzen zijn enorm hoog. Ik praat dan niet alleen over de grote steden zoals Amsterdam en Den Haag maar ook over de kleinere steden zoals Hengelo. Zelfs in het de rustigere steden betaal je al gauw 300.000 euro voor een twee onder één kap. Dit is natuurlijk enorm veel geld voor jong volwassenen die net op de arbeidsmarkt beginnen. Alleen een huis kopen is dus bijna onmogelijk met een normale baan. Als je dan eenmaal een huis hebt kunnen kopen ben je nog niet klaar. Mocht er een verbouwing nodig zijn kun je daar ook nog wel eens 50.000 euro aan kwijt zijn. En ook de meubels zijn helaas niet gratis.

Meubels en inrichting

Ook meubels kunnen erg in prijs op lopen. Als je dus je huis een beetje leuk wil inrichten ben je al een flinke smak geld kwijt. Als je echt voor een heel low budget gaat dan kan je rond 12.000 euro klaar zijn met de keuken, badkamer, belangrijkste meubels, vloer etc. Wil je ook nog dat het er leuk uitziet dan ben je al gouw het dubbele of meer kwijt. Je kunt bijvoorbeeld een vloerlamp kopen voor 20 euro maar wil je een beetje een mooie lamp dan ben je al gouw 100 euro kwijt.

Lampen

Lampen zijn natuurlijk erg belangrijk in je huis. Heb je geen lampen? Dan heb je helaas ook geen licht. Er zijn enorm veel soorten lampen waar je uit kan kiezen. Denk dan aan:

  • De vloerlamp
  • De plafondlamp
  • Leeslampen
  • Booglampen

Dit zijn nog maar een paar voorbeelden van lampen. Maar ga je dus een compleet nieuwe inrichting kopen dan zal je te maken krijgen met deze lampen. Heb je geen inspiratie? Dan kan je altijd naar een lampenhuis gaan.