Kluis openen zonder sleutel

Kluis openen zonder sleutel

Kluis openen zonder sleutel, je vraagt je natuurlijk af hoe dat mogelijk is. Voor jou een vraag en voor Brandkastenfabriek Van den Hoven een weet. Hier werken namelijk zeer professionele mensen die verstand hebben met het kraken van een kluis. Dit bedrijf bestaat al sinds 1957 en in de loop van de jaren hebben zij al meerdere kluizen open gemaakt. Met slot of met een cijfercode, dat maakt helemaal niets uit. Echter is wel de vraag wanneer een brandkast voorzien is van een certificaat, dan wordt het wat lastiger om deze te openen. Maar door de nodige kennis, ervaring en gereedschap is dit allemaal mogelijk. Kluis openen zonder sleutel

Laat een kluis openen zonder sleutel

Onlangs hebben wij dit bedrijf erbij moeten halen. Wij hebben een zeer grote kluis op ons kantoor staan. Allemaal met zeer belangrijke papieren hierin. Dit zijn over het algemeen overeenkomsten die zijn afgesloten om nieuwe klanten binnen te halen. Deze overeenkomsten worden met zorg behandeld en opgeborgen. Echter hadden wij er geen rekening mee gehouden dat de persoon die met deze taak van overeenkomsten bij te houden per direct ontslag had ingediend en met de noorderzon vertrokken was. Gevolg was dat de sleutels om de brandkast te openen ook verdwenen waren. Met geen mogelijkheid konden wij deze persoon bereiken en daarom hebben wij de hulp van een professioneel ingeschakeld.

Binnen een mum van tijd had een medewerker van de Brandkastenfabriek Van den Hoven onze brandkast open gemaakt. Voordeel is dat dit bedrijf een eigen sleutelmakerij heeft en meteen een nieuw paar voor ons gemaakt.