Klik hier voor de beste koffie

Aroma-Club-koffie

Het gebeurt nog veel te vaak. Je hebt een lunchroom en de mensen vinden de koffie die je serveert niet goed of ronduit slecht. Hier kun je verandering in brengen door een professioneel apparaat te bestellen bij Aroma Club. Klik hier voor de website van Aroma Club als je een professioneel apparaat wilt hebben voor een voordelige prijs. Naast de beste apparaten voor een voordelige prijs hebben ze ook de beste bonen tot hun beschikking. Op de website kun je precies zien wat de apparaten allemaal kunnen en wat ze zo goed maakt.

jura-giga-x7c-

Klik hier voor de bonen van Aroma Club

De 2 mannen die Aroma Club hebben opgericht hebben dit gedaan voor de liefde van koffie. Ze merkte dat de koffie die standaard in de winkels ligt nog veel te vaak onder onmenselijke omstandigheden wordt gemaakt. Om deze reden zijn ze zelf gaan zoeken naar de beste bonen in alle opzichten. De bonen die Aroma Club verkoopt zijn FairTrade, organic en UTZ-certified. Dit betekend dat de boeren er een eerlijke prijs voor krijgen, ze natuurlijk worden geteeld en er zeker geen slavernij aan te pas komt. Deze bonen zijn ook nog is gebrand op een natuurvriendelijke wijze. Ze zijn namelijk op een CO2 neutrale manier gebrand via de slow-roast methode, waardoor je de meeste smaakt behoudt.

Meer weten over de machines

Als je meer wilt weten over de machine kun je de offerte aanvragen op de website. Binnen 2 uur krijg je een op maat gemaakte offerte met de prijzen en opties die er allemaal zijn.