Je bedrijf een upgrade geven door online marketing bureau Groningen

SEO

Ben je al bekend met het online marketing bureau Groningen? Dit marketing bedrijf is een van de toonaangevende bedrijven die ervoor zorgt dat jouw bedrijf beter vindbaar is. Mocht je bijvoorbeeld een praktijk hebben en een klein klantenbestand, maar wil je dat je ook vindbaar wordt voor nieuwe klanten? Dan is natuurlijk een website handig om te hebben. Niet alleen een website helpt je met het vinden van klanten, de gerichte marketingcampagne die daar ondersteunend aan is, gaat pas echt goed werk doen. Dit houdt in dat de teksten op de website volgens SEO geschreven worden, zo wordt er een analyse gedaan van de zoektermen, om dit vervolgens in je teksten te gaan verwerken. 

online marketing bureau groningen

Een zogenoemde nul meting

Aan het begin van je campagne wordt er altijd gestart met een nul meting. Dit is om te bekijken of je bedrijf nu ook al wordt gevonden in je zoekresultaten, door middel van de trefwoorden die uitgekozen worden. Mocht je bijvoorbeeld een massage praktijk in Eindhoven hebben, dan zijn dit al goede zoekwoorden die in de SEO teksten geschreven kunnen worden. Zo kunnen de effecten van de SEO-content goed gemeten worden tijdens de campagne, en al helemaal na afloop van de campagne. Om hoger in de zoekresultaten te komen, is het belangrijk dat er veel landing pagina’s zijn geschreven voor je bezoekers en voor Google. Trefwoorden moeten daarmee voldoende terug komen, op de juiste plekken en natuurlijk in de juiste hoeveelheden. Het moet prettig zijn voor potentiële bezoekers, Google geeft namelijk boetes aan pagina’s die vol zitten met trefwoorden. Er wordt daarin altijd de juiste balans gevonden.

SEO

Meer weten?

Wil je meer weten over wat dit marketing bedrijf voor je kan doen? Kijk dan gerust op de website of neem contact op. Ze staan je graag ter woord. Ook lees je de tarieven op de website terug.