Jaagers.com realiseerde een succesvolle webwinkel

De afgelopen periode hebben wij door Jaagers.com een nieuwe webwinkel laten realiseren. Het resultaat is niet het enige wat ons goed is bevallen. Met name de heldere manier van werken en de open manier van communiceren heeft een stevige band gecreëerd en heeft uiteindelijk bijgedragen aan de succesvolle realisatie van een nieuwe webwinkel die draait op Magento 2.

Jaagers.com betrokken bij het hele proces

Vanaf het moment dat wij contact zochten met Jaagers.com zijn zij bij het hele proces betrokken geweest. Wij hebben onze wensen gedeeld en zij hebben hun kennis van de e-commerce markt op een actieve wijze met ons gedeeld, zodat we tot een werkbare strategie konden komen. Door vooraf een strategie te bepalen hebben we nu een complete oplossing, met een plan van aanpak om onze webwinkel maximaal te laten renderen.

De flexibiliteit van Jaagers.com

Het laten ontwikkelen van een Magento 2 webwinkel is geen goedkope klus. We waarderen het bijzonder dat Jaagers.com een ontwikkelaar bij ons op locatie heeft laten werken. Op die manier kon er snel geschakeld worden en kon er waar nodig bijgestuurd worden. Ook nu de realisatie van de webwinkel is afgerond kunnen wij gebruik maken van de support afdeling van Jaagers.com. De mate waarin je support afneemt kun je tot op zekere hoogte zelf bijsturen, zodat er altijd een vorm van maatwerk wordt gerealiseerd. De flexibele opstelling, het meedenken en de all-in-one mogelijkheid die Jaagers.com ons heeft geboden heeft ons zeer geholpen met het exploiteren van een succesvolle Magento 2 website.