Incassobureau inschakelen voor onze debiteuren

Bill Incassobureau

Incassobureau inschakelen om zo alsnog de betalingen binnen te krijgen? Dan raad ik je aan om eens op de website van Bill incasso te kijken. Dit bedrijf beschikt over de juiste kennis en ervaring op dit gebied. Hierdoor kunnen zij er goed voor zorgen dat de betalingen worden voldaan. Zelf spreek ik alleen maar enthousiast over dit bedrijf. Dit heeft te maken met het feit dat zij er keer op keer voor zorgen dat de facturen worden voldaan door onze debiteuren.

Incassobureau inschakelenEen Incassobureau inschakelen verloopt soepel

Incassobureau inschakelenVoor een kleine half jaar geleden had ik te maken met een klant die een grote afname had gedaan bij ons. Echter bleven de betalingen uit, dit terwijl de producten wel waren geleverd en daar baalde ik aardig van. Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken naar de mogelijkheden wat ik hieraan kon doen. Al vrij snel werd het voor mij duidelijk dat het inschakelen van een incassobureau de enige oplossing is. Echter moest ik dan nog een extern bedrijf zien te vinden die mij hiermee kan gaan helpen.

Mijn zoektocht op het internet met succes

Tijdens mijn zoektocht op het internet naar een extern bedrijf kwam ik terecht op de website van Bill Incasso. Dit bedrijf had voldoende informatie op de website staan. Tevens werken zij op een zeer handige manier en dat trok mijn aandacht. Zodoende had ik ervoor gekozen om de factuur van onze debiteur als proef zijnde bij dit bedrijf onder te brengen. In een mum van tijd kreeg ik het bericht dat de eerste brief was verzonden. Nog geen twee dagen later had ik het bericht al mogen ontvangen dat de betaling was voldaan door de debiteur. Wel zo prettig om te weten aangezien ik dan zeker weet dat zij werken op de juiste manier. Sindsdien ben ikzelf klant gebleven bij Bill Incasso en dat werkt enorm prettig.