Het succes van BMW

Vraag een willekeurig persoon 5 automerken op te noemen, grote kans dat BMW als een van de eerste opkomt. Het is ook een van de grote spelers in de auto wereld. Met een productie van meer dan 2.3 miljoen auto’s in 2020 zal dit ook niet verrassend zijn. Tegenwoordig heeft BMW een groot aantal aan model series. De meest populaire zijn de auto’s uit de standaard series 1 tot en met 8. Daarnaast heb je ook nog de BMW X series 1 tot en met 7, en 9 modellen in de BMW M series.

Stijlvol touren

Wat al deze modellen gemeen hebben is de karakteristieke BMW look. Met de klassieke BMW neus en het ronde BMW logo in de velgen en op de motorkap is deze altijd te herkennen. Zelfs voor de mensen die niets hebben met deze voertuigen, zal de klasse je niet ontgaan!

En voor de echte autoliefhebbers heeft BMW nog veel meer te bieden dan een elegante uitstraling. De kwaliteit van de motor en de band met de autosport hebben een groot fundament gelegd voor het merk BMW. De Formule 1 trekt grote massa’s mensen, een top manier om je merk te verspreiden natuurlijk. En met een goede prestatie en uitvoering is klanten winnen een eitje!

BMW iets voor mij?

Misschien heb je al een mooie BMW voor de deur staan. Misschien kijk je elke seizoen smachtend naar de Formule 1 op de TV. Voor beide scenario’s is het een mooi moment om even te kijken op JD Banden & Velgen, om je eigen auto te upgraden, of de auto van je dromen bij elkaar te fantaseren! Voor alle series BMW’s zijn er banden en velgen in mooie finishes en vormen te vinden. Heb je een serie 1 Cabrio? Kijk bij de BMW 1 serie velgen voor inspiratie. Ook als je een serie 1 Cabriolet of Hatchback, kijk je bij BMW serie 1 velgen