Een SEO specialist zoeken

Vanaf het moment dat wij een SEO specialist hebben gevonden, is ons inkomen ook flink gestegen. Als ondernemer doe je er alles aan om zoveel mogelijk inkomen te kunnen krijgen. Dat kan je alleen doen door goede producten of diensten te verkopen. Op diverse manieren kan jij deze spullen aan de man brengen, maar ook door het hebben van een zeer mooie website. Deze moet er goed uitzien en aantrekkelijk zijn om hier een bezoek aan te brengen.

Wij dachten hier aan te voldoen, alleen viel het bezoekers aantal enorm tegen. Nadat wij zelf een onderzoek hadden ingesteld kwamen wij er al snel achter dat de concurrentie erg hoog was.

Ompro de SEO specialist

Concurrentie kan altijd heel erg lastig zijn, helemaal in ons geval, omdat wij dachten dat wij onze website goed voor elkaar hadden. Maar als wij een poging deden om op het internet naar deze site te gaan moesten wij heel veel stappen doen om op deze site te komen. Veel klanten zullen hierdoor al afhaken en dat is erg jammer.

Het leek dan ook een goede stap om hier ene expert bij te halen.. Ompro heeft diverse experts in dienst, online marketeers. Zij hebben al diverse bedrijven weten te redden en op een hogere positie te krijgen in Google.

Een schot in de roos

Samen met een marketeer van Ompro is onze website bekeken. Al snel werden er diverse punten aangegeven die veranderd moesten worden. De belangrijkste punt was om onze zoekwoorden, de anchors te veranderen. Doordat wij te moeilijke woorden hadden gebruikt was het zoekformule minimaal. Ook werd er linkbuilding toegepast en nog een paar andere kleinigheidjes toegevoegd. Al met al was het slechts een kleine verandering op onze website met een heel groot gevolg. Want vanaf het moment dat deze site onder handen was genomen, is ons inkomen flink gestegen.

Dankzij de hulp van deze Seo specialisten staan wij op een top positie in Google.