Echt een geweldige mogelijkheid, product design

product design

Vanaf ik voor het eerst een product design in handen heb gekregen is er een wereld voor mij open gegaan.  Al jaren ben ik bezig om de mooiste dingen te ontwikkelen, maar je merkt pas of iets goed is als je deze echt in handen krijgt. Zo was ik al een tijd op zoek naar een  mogelijkheid om een standaard voor een spelcomputer te maken. Deze kan je genoeg in de winkel kopen, maar net niet waar ik naar op zoek was. daarom ben ik zelf een standaard aan het ontwerpen gegaan. Maar op papier is dat toch heel anders dan in de praktijk.  product design

Snel resultaat door het product design

Nadat ik mijn model helemaal had uitgewerkt, ben ik hiermee naar RMF Design gegaan. Hier kunnen zij een product design,  3D printen en zo kan je snel zien of een ontwerp ook aan jouw verwachtingen voldoet. Vaak als je een ontwerp had gemaakt moest je erg lang wachten tot jij het prototype eindelijk in handen kreeg.  

Mijn standaard was op een paar kleine puntjes helemaal goed en daarom heb ik deze doorgezonden naar een fabriek om hier meerdere van te laten maken. Gelukkig kon ik dit proces veel eerder laten plaatsvinden, door de snelle service van RFM Design.