Drone video laten maken van bruiloft

Drone

Voor onze bruiloft wilden we een drone video laten maken. We zijn getrouwd in een prachtig mooi kasteel maar op de foto’s zie je daar meestal niets van terug. Sowieso wilde ik naast foto’s ook een video laten maken om zo echt de sfeer weer te geven. Het is toch anders dan alleen maar foto’s. Zowel foto’s als video vind ik wel een hele waardevolle herinnering aan deze prachtige dag. Daarom vond ik het belangrijk om hier de juiste personen voor te vinden.

Drone video laten maken

Drone video laten maken door DronePoint Nederland

Een fotograaf en een videograaf hadden we al snel gevonden. De hele stijl en sfeer van de foto’s pastte bij ons als koppel en onze wensen. Voor de drone fotografie kwamen we uiteindelijk terecht bij DronePoint Nederland. Hier konden we ook een drone video laten maken van onze bruiloft. We bespraken onze wensen met Cor Verdouw, de fotograaf. Het fijne vond ik dat Cor naast drone piloot ook gewoon een professionele, geschoolde fotograaf is. Het is dus niet iemand die goed met een drone kan vliegen en hier een camera onder heeft gehangen maar echt een fotograaf die gebruik maakt van een drone. Voor mij wel een belangrijk onderscheid omdat een goede foto meer is dan op het knopje van de camera drukken.

DronePoint Nederland

Graag terugkijken van unieke weergave van bruiloft

We hebben prettige gesprekken gehad met Cor en hij begreep onze wensen. Hoewel ik best een veeleisende bruid was, had ik direct alle vertrouwen in Cor. Ook op de dag zelf was het heel leuk om ook foto’s en video’s met de drone te maken. Zowel van ons als bruidspaar, van de aanwezige mensen als de locatie. Achteraf hebben we echt unieke beelden van onze bruiloft die we nog steeds graag terugkijken. We zijn erg tevreden met het resultaat.