De verschillende diensten van een internetmarketingbureau

Internetmarketingbureau ’s ondersteunen jouw marketingbeleid en zorgen zo voor een betere vindbaarheid, zichtbaarheid, loyaliteit met klanten en uiteraard meer conversie. Dit wordt gedaan door verschillende onderdelen binnen het internetmarketing in te zetten. Hier lees je hoe dit wordt gedaan en hoe jouw bedrijf daarvan kan profiteren.

SEO en SEA voor een betere vindbaarheid

SEO en SEA zijn onderwerpen die belangrijk zijn wat betreft de vindbaarheid van een website op zoekmachines. Denk hierbij aan zoekmachines zoals Google en Bing. Het gaat hierom over het behalen van topposities, wat resulteert in meer verkeer en zo ook meer conversie. Dit kan zowel organisch bereikt worden met SEO, als betaald met behulp van SEA.

Een internetmarketingbureau kijkt met je mee naar relevante zoekwoorden die worden ingezet op jouw website. Wanneer een Google-gebruiker vervolgens naar deze woorden zoekt, verschijnt jouw website hoog in de zoekresultaten. Ook optimaliseren de SEO en SEA specialisten de verschijning van de website op de resultatenpagina zelf. Zo wordt het klikken op de website voor de gebruiker gestimuleerd. Kijk op DoubleSmart voor meer informatie over SEO en SEA.

Een succesvolle SEO en SEA zorgen dus voor meer verkeer op jouw website. Vervolgens is het van belang dat er daadwerkelijk een conversie wordt uitgevoerd. CRO-specialisten helpen jou om dit te bereiken. Door verschillende aspecten op uw website aan te passen, helpen de specialisten voor een hogere conversieratio en een betere klanttevredenheid.

Sociale media en content creatie

Met sociale media wordt de zichtbaarheid van jouw onderneming vergroot. Ook is het een succesvol marketinginstrument voor het opbouwen van banden met klanten en het bereiken van nieuwe doelgroepen. Deze voordelen ervaar je echter alleen wanneer het gebruik van sociale media optimaal is. Hierbij kunnen sociale mediaspecialisten van DoubleSmart jou helpen.

Content creatie gaat over het maken en plaatsen van visuals. Beeld is namelijk een belangrijk aspect binnen de content marketing. Jouw onderneming heeft wellicht geen tijd, benodigde programma’s of kennis om deze visuals te maken en tegelijkertijd het gewenste resultaat te behalen. Daarbij kan de content creatie afdeling van DoubleSmart ondersteunen.

E-mail marketing en marketplaces

E-mail marketing is een veelgebruikt marketingmiddel in de internetmarketing. Dit komt doordat het de loyaliteit, leads en verkopen verhoogt. Ook kan het goed inzetten van dit middel meer conversie uit bestaande klanten halen. De meest succesvolle vorm van E-mailmarketing wordt uitgevoerd door de specialisten. Zij maken verschillende uitingen zoals informatieve nieuwsbrieven, e-mail automation en productmailings.

Voor verschillende bedrijven hebben marketplaces veel potentie wat betreft verkoop. Marketplaces zijn platformen waar ondernemingen hun producten op verkopen. Denk hierbij aan platformen als Bol.com, Amazon en Beslist. Specialisten van DoubleSmart helpen jouw bedrijf om het meeste uit deze platformen te halen en zo een hogere omzet te maken.