Alcmaria, een professioneel schoonmaakbedrijf

Business people negotiating a contract. Human hands working with documents at desk and signing contract.

Bent u werkgever, facility manager of wellicht van de directie? Is er in het pand waarin u werkt genoeg aandacht voor een schone werkomgeving?

Een schone werkomgeving is erg belangrijk. Belangrijker dan vaak wordt gedacht. Het wordt regelmatig door ondernemers en werkgevers onderschat, maar kunnen werken in een schone omgeving is van grote invloed op uw onderneming.

Het schoonmaakwerk zou u het liefst aan een ander over laten, zodat u, als ondernemer/werkgever, zich kan concentreren op datgene waar u goed in bent.

Dan doen wij waar wij goed in zijn. Wij zijn Alcmaria, een professioneel schoonmaakbedrijf. Wij staan voor u klaar met het personeel, de middelen en materialen om het interieur van uw bedrijf tot in de puntjes te verzorgen.

Als u productiviteit en het visitekaartje van uw onderneming hoog in het vaandel heeft staan, dan doet u er goed aan om een erkend schoonmaakbedrijf, zoals Alcmaria, in te schakelen.

Alcmaria, een familiebedrijf

Alcmaria is een professioneel schoonmaakbedrijf dat maatwerk levert aan al haar klanten. Elke klant is namelijk uniek. Er wordt dus rekening gehouden met uw eigen wensen. Ook streeft Alcmaria ernaar om persoonlijk contact met elk van haar klanten te behouden. Mede hierdoor kunnen wij flexibel omgaan met veranderingen bij zowel de klant als in de schoonmaakbranche zelf. Naast dat wij een familiebedrijf zijn dat gaat voor kwaliteit en betrouwbaarheid, zetten wij ons ook in voor mens en milieu. Daarbij hanteren wij een strict beleid voor de schoonmaakmiddelen die gebruikt worden.

Professioneel schoonmaakbedrijf nodig in Heerhugowaard?

Als u een schoonmaakbedrijf in Heerhugowaard zoekt, dan bent u bij Alcmaria aan het goede adres. Wij bieden vakwerk voor werkzaamheden zoals: schoonmaakonderhoud van kantoren, zorginstellingen, scholen en bedrijfspanden. Wij bieden een continue hoge standaard aan kwaliteit en service. U kunt erop rekenen dat alleen de nieuwste middelen en materialen gebruikt worden bij het reinigen van werkruimtes en gemeenschappelijke ruimtes.

Gevestigd in Alkmaar

Alcmaria is gevestigd in Alkmaar. Mocht u interesse hebben in een samenwerking met ons, dan zullen wij eerst bij u langskomen om de mogelijke werkzaamheden met u door te nemen. Bij het maken van de offerte zullen wij uiteraard uw wens en/of vraag daarin meenemen. Of het nu gaat om een eenmalige klus of voor dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden, ons team staat voor u klaar.